6/05/2011

Sa luam aminte! P1 Masina de curse

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Mergand azi cu masina am intrat intr-o intersectie. Pe partea cealalta a carosabilului era o lucrare. O masina de curse trebuia sa ocoleasca aceasta lucrare pe partea mea de carosabil. I-am facut loc fara nici o problema, insa un tanar din masina imi arunca imediat o injuratura...

De aici pornesc o serie de ganduri...

Ce i-am facut eu?

Copilul acela sigur avea pana in 20 de ani, dar nu cred ca avea 20. E la varsta la care tinerilor li se pare ca tot ce zboara se mananca si ei sunt buricul pamantului iar altul jmecher ca ei nu mai exista. E o trista realitate! O experienta prin care trec tinerii care nu au fost dusi de mici la biserica, tinerii care nu au o educatie crestineasca. Iata de ce e bine sa iti duci copilul la biserica de mic. Risti sa te alegi cu un astfel de exemplar care iti va face numai rusine si probleme.

Daca ai o masina straina si de curse esti cineva? Ai masina de curse dar nu ai casa...

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

2 comentarii:

falticenean spunea...

masina aia de curse e cumparata pentru a umple un imens hau in sufletul proprietarului. din pacate nu o face. a cumparat-o in rate din frustrare ca nu poate excela la activitatile cu adevarat importante sau a primit-o cadou de la taticu care la randul sau nu stie sa-si arate dragostea. e doar un alt nefericit. Daca eram in locul tau in loc sa fac un post pe blog il iubeam putin. Cu cheia de 20.

Liviu A spunea...

Faptul ca i-ai facut loc nu a fost probabil observat.Modul tau de a te vindeca este de a impartasi altora experienta, de a a te plange.Probabil ca nu exista alta varianta mai buna mai putin: Doamne, lumineaza-l!

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger