6/06/2011

Sa luam aminte! P2 Pruncii nedoriti la timp si doriti prea tarziu

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Vorbeam azi cu cineva despre nasterea de prunci. Acesta este un om foarte credincios care merge regulat la biserica. Are peste 40 de ani. Are un baiat de 14 ani, un adevarat model pentru alti copii. Mi-a marturisit urmatoarele:

Dupa ce s-a casatorit, s-a invoit cu sotia lui sa nu aiba imediat copii, pentru ca sunt tineri si nu au cu ce sa ii creasca. Au trecut cativa ani, dupa varsta de 30 de ani au facut un baietel dupa care au facut doua avorturi... Acum, la peste 40 de ani cat au amandoi sotii, au realizat ca cea mai mare comoara sunt copii. Isi doresc sa mai aiba un copil, dar Dumnezeu nu se mai indura sa le dea... Regreta cu amar vremea pierduta a tineretii, cand puteau sa aiba copii si s-au ferit...

Nu e singurul caz care mi-a marturisit acest lucru... Multe persoane de varsta lui au patit la fel.

Marea majoritate a tinerilor cu care am vorbit si care aveau deja cativa ani de casatorie si nu aveau copii, erau trecuti bine de 30 de ani. S-au ferit sa aiba copii la timpul lor, iar acum, se roaga cu cerul si pamantul sa aiba si ei un copil. Dupa zeci de avorturi si nu neaparat avorturi, cat N metode contraceptive, organismul femeii a fost dat peste cap, dereglat, iar mana lui Dumnezeu s-a luat de pe capul tinerei familii.

Tinerilor! V-ati casatorit? Faceti copii chiar daca nu aveti locuinta. Faceti copii cat aveti proaspata binecuvantarea lui Dumnezeu primita in cadrul cununiei voastre!

Mai tineti minte cum citea preotul la cununie?

Binecuvinteaza-i pe dansii Doamne Dumnezeul nostru precum ai binecuvantat pe Ioachim si pe Ana, pe cutare si cutare.... Da-le lor roada pantecelui,.... ca toata indestularea avand sa te preaslaveasca pe Tine...

Ia puneti din nou caseta video a cununiei voastre sa vedeti cate binecuvantari ati primit la cununie! Cat de bogati sunteti! Mana lui Dumnezeu e peste voi! Nu refuzati aceste binecuvantari, ca altfel, Dumnezeu ce va zice?

Pai bine, omule! Eu iti dau in dar si tu imi intorci spatele? Nu le vrei? Ti le iau inapoi si ai sa ma rogi tu sa ti le mai dau...!

Nu e Dumnezeu un tiran sau un razbunator, dar e Drept Judecator, si fiecare ne primim rasplata cuvenita pentru bune si pentru rele!

Sa luam aminte!


Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

2 comentarii:

falticenean spunea...

de ce nu adopta prietenul tau un copil?

eu spunea...

nu cred ca isi doreste acest lucru. El nadajduieste sa ramana totusi sotia insarcinata. nadajduieste intr-o minune

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger