5/09/2012

Finala Europa League o adevarata industrie

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Este un moment foarte important pentru Bucuresti dar numai din punct de vedere financiar.

Dupa cum am vazut, suporterii din Spania nu au fost impresionati decat de muzica buna, mancare si femeile romance deosebit de frumoase" de parca nu au mai vazut femei in viata lor. Restaurantele din centrul Bucurestiului si-au triplat si chiar impatrit vanzarile. Spre exemplu: Daca un patron aducea 500 kg de bere in mod normal, acum a achizitionat 2 tone de bere.

Ma asteptam ca suporterii spanioli, sa viziteze si un muzeu, sa faca cunostinta si cu partea culturala a tarii noastre. Insa, se pare ca si in Spania ca si in Romania, cultura multora se limiteaza la bani, bautura, mancare si desfranare.

Nu mai zic de faptul ca unele locuri la meci la National Arena s-au vandut pe sume exorbitante.

Iata ce spune pe zf. ro:

Dan Şucu, Viorel Cataramă, Adrian Porumboiu, George Copos, fraţii Negoiţă sau Dragoş Petrescu sunt doar câţiva dintre cei mai cunoscuţi antreprenori români care vor fi în această seară în lojele stadionului National Arena pentru finala Europa League. Cei mai mulţi dintre ei spun că vin la meci pentru spectacolul pe care îl promite, dar şi pentru că până acum nu au mai avut ocazia să vadă un meci dintr-o finală.

Din cele 42 de loje ale stadionului naţional vor vedea meciul dintre Atletico Madrid şi Atlethic Bilbao cele mai cunoscute feţe din mediul de business ro­mâ­nesc. Ziarul Financiar a estimat că la acest meci vor fi prezenţi români ale căror business-uri cumulate se ridică la aproape 1 miliard de euro.

"Am luat o lojă întreagă pentru managerii companiilor mele. Am plătit 6.000 de euro pentru ca în această lojă să stea zece persoane. Eu şi fratele meu, Robert Negoiţă, vom vedea meciul din altă lojă, unde un bilet a costat 4.900 de lei (1.100 euro)", a declarat Ionuţ Negoiţă, proprietarul Confort City şi a mai multor hoteluri în Capitală.

Sa vedem si partea buna a lucrurilor:

Elevii au o zi libera! :)
Nu mai circula toate mijloacele de transport in comun, deci ai liber de la servici, sau pleci din timp de acasa pe jos. Poate ajungi in 5 ore!

Succes Romania!


Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger