12/02/2012

Sexualitatea in viata tinerilor

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Sexualitatea pentru tineri nu mai este un subiect sensibil! E la ordinea zilei. Cu toate ca nu recunosc in fata, aproape tot tineretul e compromis. Daca vrei sa fii „cool” ca Vedeta X sau Y trebuie sa ii urmezi. Cum? Sa te imbraci cat mai sumar, doar e trupul tau si nu trebuie sa te rusinezi. Apoi relatiile sexuale precoce sunt incurajate foarte puternic de Media. Vedetele vorbesc deschis, fara rusine de relatiile lor amoroase cu diferiti parteneri. Degradeaza puternic in ochii tinerilor, valoarea familiei. Omul este privit doar pe plan trupesc. El este un produs de consum care produce placere si fericire. Toate vedetele se arata cele mai fericite, dar realitatea e cu totul alta! Si Madalina Manole aparea la televizor ca fiind foarte fericita, si s-a sinucis. Si Catalin Crisan zicea ca isi iubeste sotia si au o casnicie fericita, si au divortat. Si Antonia divorteaza, si Nicoleta Luciu e inselata de sot, si exemplele pot continua la nesfarsit. Deci, cu toate ca aceste vedete „sexy” pozeaza drept fericite, totul e de fatada!

Sexualitatea privita doar ca o placere coboara omul mai jos de regnul animal! Niciodata un animal, nu avorteaza sau isi abandoneaza propriul pui, cum fac oamenii egoisti care se gandesc doar la ei, sa isi satisfaca poftele trupesti si sa isi „traiasca viata” fara batai de cap.

Actul sexual presupune o responsabilitate. Ori o responsabilitate autentica ti-o asumi cu adevarat in cadrul unei familii. Daca ai o relatie cu cineva, daca ramai insarcinata, trebuie sa pastrezi copilul (daca esti responsabila), nu sa il omori avortandu-l.

Tinerii considera ca prezervativele si anticonceptionalele rezolva orice problema! Dar nu e asa! Anticonceptionalele sunt avortive! Ele opresc viata in primele 14 zile de la zamislire. Femeia ramane insarcinata si nici nu stie ca de fapt avorteaza. Se produc niste dereglari in organismul femeii. Exista si o mare probabilitate sa faci si cancer de la aceste prezervative si anticonceptionale. Aceste lucruri nu se zic de cei ce le promoveaza, pentru ca sunt la mijloc niste interese foarte mari: atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere duhovnicesc. In spatele acestei Media si acestor destrabalari stau ascunse dorintele unor oameni de a distruge din temelie crestinismul prin degradarea morala a tuturor oamenilor. Ori tineretul este viitorul. Nu se cauta numai distrugerea crestinismului dar si crearea unei noi rase de oameni, care sa se supuna neconditionat stapanirii. Crestinismul si credinta in Dumnezeu sunt cele care au ridicat moralitatea lumii. Pana la venirea Mantuitorului, ganditi-va cate jertfe omenesti la idoli se faceau, cate zeitati care preinchipuiau cate o patima, nu existau! Afrodita promova sexualitatea, Bahus -  betia, etc.


Intregul articol in gasiti sub titlul: "Arta de a fi cool" aici: 
http://paginadefolos.blogspot.ro/2012/12/arta-de-fi-cool.html

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Un comentariu:

Anonim spunea...

dar despre oamenii care au urmat calea si invatatura bisericii si care nu au nicio multumire pe plan personal de ce nu scrieti? si sunt atata de multi care au stat singuri pana la aproape 30 de ani, altii si mai mult ca sa nu intre in "pacat" si sunt astazi tristi, singuri, fara nicio multumire sufleteasca, nu si-au format nicio familie si nimic pentru ca nu si-au gasit persoana potrivita care sa inteleaga ca e necesara intai cununia . . . din, pacate unii oameni isi gasesc prea tarziu sau deloc persoana potrivita, calea alternativa oferita de biserica e pustnicia sau singuratatea (ca asa e la o varsta daca nu esti la casa ta esti singur, fiecare isi vede de viata lui); si aceasta pustnicie fie duce la dezamagiri si acceptarea unor relatii nepotrivite in afara a ceea ce spune biserica, cu despartiri daca incerci sa-i explici celui de langa tine ca nu e bine sa stai asa, fie cu deezamagirea asteptarii. Calea asta isi are sensul daca omul isi gaseste jumatatea macar pana la 24-26 ani, apoi . ..
cei care au avut o viata normala nu pot intelege si nu stiu poate ce spun
ce nu intelege biserica e ca, in astfel de situaţii, se ajunge la lucruri mai grave , la suflete traumatizate culmea de biserica pentru care dogma e mai presus de iubire si sufletul omului. Culmea ca tot aia de care te-ai despartit ca ti se interzicea sa ai o relatie inainte pana la cununie si-au gasit pe alta care a acceptatat sa traiasac cu ei astfel si apoi s-au cununat, acoperind si mizeriile facute celeia dinainte care a vrut cununie, in concluzie se consfinteste eludarea caii chiar de biserica, pe tine nu te-au lasat sa traiesti dar alta a avut dreptul sa-l castige astfel; concluzia biserica nu ne invata si sa alegem din doua rele pe cel mai mic, atunci cand nu se poate sa fie asa cum trebuie, mai bine accept si te cununi cand intelege si celalalat decat sa stai singur ani la rand si sa nu ai nicio multumire; situatiile sunt mult prea multe; iar cu pastrarea copilului dintr-o relatie, perfect de acod impotriva avortului, dar de ce totul in capul femeii? unde e responsabilitatea barbatului? repede mai divorteaza si lasa copii(nu mai vorbesc de situaţiile în care nu erau casatoriti inainte) si toata responsabilitatea unui copil ramane a femeii care nu mai are o viata normala, sa duci totul, sa te imparti in 100 de parti ajungi sa traiesti un cosmar si sa regreti ca ai copii; o femeie nu-si reface asa usor viata,desi are nevoie de ajutor, spre deosebire de un barbat care repede lasa totul in urma. multi ar vrea sa fie lucrurile asa cum e normal, cununie in prealabil, dar ce faci daca celalat nu intelege asta şi viata nu ti-a oferit si nu-ti mai ofera persoana potrivita (exista o sumedenie de cazuri), chiar daca te-ai rugat, care e solutia? repet, varianta singuratatii duce la situatii mult mai complicate si suflete traumatizate. din pacate, ni se promite o cale mai buna, dar nu se arata si cealalta fata, respectiv ca nu e intotdeauna asa mare fericire asteptand, te poti trezi singur cuc sau traumatizat sufleteste

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger