3/11/2014

Mierea care vindeca aproape orice boala

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

apisan

Braşoveanul Victor Bogdan a brevetat un produs pe bază de miere de albine care vindecă toate bolile. Este atât de eficient, încât nu are rival în farmacie, susţine inventatorul acestui medicament dulce, numit Apisan Forte. Inginerul Victor Bogdan nu face altceva decât să adune din stupi cam tot ce produc harnicele albine. Printr-o metodă “primitivă”, după cum spune el, adică păstrând produsele în starea lor naturală, a obţinut un medicament care vindecă până şi cancerul.
Inginerul Victor Bogdan s-a născut în Braşov. “Am făcut Liceul numărul 4, la seral, şi şcoala profesională. Am ieşit montator de locomotive Diesel. Am şi lucrat un pic la Automotoare Braşov. Apoi, la o întreprindere de construcţii, unde era inginer tatăl meu”, îşi aminteşte el.

În 1967, a absolvit Facultatea de Construcţii din Bucureşti. Dar, cum făcuse cursuri de apicultură şi se documentase în acest domeniu, şi-a schimbat planurile şi, în 1975, a cumpărat trei stupi. “Am ajuns la concluzia că produsele apicole sunt bune pentru sănătate, dar am zis să am mierea mea”, a povestit inginerul pentru Monitorul Expres . A avut încă din tinereţe probleme cu inima, iar medicii îi dăduseră un pumn de pastile. Tot gândindu-se dacă nu cumva există şi un leac naturist pentru reumatism, cardiopatie ischemică, tensiune oscilantă şi câte îl mai dureau, a început să se trateze cu miere naturală din proprii stupi. Încet-încet, şi-a recăpătat sănătatea.
Şi-a vindecat inima cu miere
Şansa lui a fost să-l cunoască pe celebrul bioterapeut Valeriu Popa, pe când erau colegi la Inspectoratul General de Stat pentru Controlul Calităţii Produselor. De la el a învăţat reflexoterapia, dar şi tratamente care au vindecat multă lume. “Acest om m-a ajutat să scap de necazuri cu reţete naturiste. ‘Nu mai lua pastile, Bogdane, mănîncă miere de salcîm, dar aia de calitate, maturată în stup. E mană cerească pentru inimă’, mi-a spus Valeriu Popa. De la el am aflat că şi solul are o mare importanţă, aşa că am luat miere din zona Vălenii de Munte. Şi nu orice miere de salcâm, ci una din salcâm 85%. Restul sunt alte două plante care înfloresc în aceeaşi perioadă. Această miere specială hrăneşte muşchiul cardiac. De atunci, cred că am mâncat o jumătate de tonă de miere”, a mai povestit bioterapeutul. Acum, la cei 67 de ani ai săi, braşoveanul poate diagnostica într-o clipită orice persoană doar palpându-i palmele. Iar pentru afecţiunea găsită, are leac în mierea vie combinată cu ce mai ştie el din ceea ce recoltează de la albine.
O idee născută din păstură
Inginerul constructor susţine că are scheme de tratament pentru cel puţin 210 boli, unele dintre ele foarte grave, pentru care medicii nu au nici o speranţă de vindecare. “Oamenii care au apelat la mine mi-au adus actele din care rezulta că medicina nu mai are cu ce să-i ajute. Eu le-am trimis tratamentul meu prin poştă şi uite că trăiesc şi azi”, a spua braşoveanul care-şi aminteşte cum a inventat reţeta miraculosului Apisan Forte. “Apelase la mine mama unui copil care trebuia să ia cortizon. Femeia era cadru medical, ştia că dacă s-a ajuns la cortizon nu e de bine. I-am dat păstură, substanţa cu care se hrănesc larvele de albine. E foarte hrănitoare, substanţele ei fac minuni. Dar păstura e foarte puţină. Am recoltat din stupii mei cam un kilogram, ceea ce nu se prea face. După un timp, doctorul i-a zis femeii că acel copil are ficat de nou-născut. Apisan Forte e foarte apropiat de această păstură atât de rară”, a explicat el. Practic, suplimentul naturist inventat de el conţine polen, miere, aminoacizi esenţiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni, acizi nucleici, enzime şi substanţe antioxidante. Cei mai importanţi par să fie aminoacizii esenţiali care, după cum susţine bioterapeutul, îi pierdem începînd cu vârsta de 35 de ani. “Fără ei, organele o iau razna, fiindcă aceşti acizi controlează dezvoltarea corectă a celulelor”.

În ce constă terapia cu Apisan Forte?

Victor Bogdan precizează că nu e de ajuns să iei cu linguriţa medicamentul tămăduitor, ci trebuie să ţii şi o anumită dietă pe care ţi-o prescrie tot el. Concomitent, bolnavul trebuie să bea ceaiuri şi să facă reflexoterapie, adică masaj în talpă. Dar nu la reflexoterapeut, ci el însuşi sau o rudă apropiată trebuie să înveţe tehnicile de masaj, pentru că masajul primit de la o persoană dintr-o clasă energetică diferită n-are nici un efect, ba mai rău, poate înrăutăţi situaţia.
Schema de tratament este personalizată în funcţie de boală şi pacient. Bioterapeutul expediază beneficiarului lista cu instrucţiuni, alimentele bune şi cele interzise, planşe cu punctele din tală care trebuie masate şi, bineînţeles, borcanul cu Apisan Forte. Îi mai recomandă să bea apă distilată, terapie moştenită de la Valeriu Popa. “Eu trimit cam 10 pagini şi şapte planşe. Un dosar întreg. Nu costă nimic, dacă omul are cancer, otită sau vrea doar să-şi consolideze sănătatea. Dacă e necăjit, nu-i mai cer nimic. Mă orientez şi eu”, a mărturisit terapeutul, precizând că preţul pentru Apisan nu e fix, ci în funcţie de cine îl cumpără.
Miraculosul leac nu e de găsit nici în farmacii, nici în magazinele naturiste. Din mai multe motive. Adăugând preţul comerciantului, Apisan Forte ar costa aproape dublu. Şi, în al doilea rând, pentru că “în cantitate mare, se alege praful de tot ce e mai bun în Apisan. Obţinut industrial, produsul se poate compromite”, a explicat Victor Bogdan.
La preparare nu foloseşte unelte de metal, ci colecţia de linguri de lemn cumpărate de soţie. Inventatorul produsului Apisan Forte susţine că are cutia poştală plină de scrisori de mulţumire de la cei care s-au vindecat urmîndu-i sfaturile. De la oameni simpli, până la vedete, politicieni şi generali. Şi braşovenii au apelat la tratamentul cu Apisan. Cei mai mulţi suferă de cancer, hepatite, Parkinson, boli de stomac. Sunt cu toţii mulţumiţi de rezultate. Dar, poate cel mai de succes caz al lui Victor Bogdan este chiar mama sa din Braşov. “Are 92 de ani şi trăieşte cu Apisan”.

Medaliat cu aur peste hotare
Pasiunea pentru albine i-a adus recunoaştere internaţională. Deşi reţeta Apisan-ului a pus-o la punct încă din anii ’80, abia în 2003 a primit aprobare de la Ministerul Sănătăţii, fiind ajutat de medici cu renume în pregătirea documentaţiei. În 2006, produsul a primit brevetul de invenţie. Participând la saloane de invenţii din lume, s-a întors cu medalii de aur. Asociaţia inventatorilor din Hong Kong şi China i-a dat o cupă şi o diplomă pentru preparat şi procesul de obţinere a acestuia. Totul este natural şi provine din stupi. Un tratament complet pentru cancer înseamnă cam 12 kilograme, fiindcă se iau câte trei linguri pe zi, pe nemâncate, vreme de şase luni. Lingura trebuie să fie de lemn, iar produsul nu se înghite, ci se ţine întâi sub limbă câteva minute.
Cît despre albinele care i-au salvat viaţa lui, şi atâtor români, acestea locuiesc în 60 de stupi, într-o pădure de la marginea Bucureştiului. “Albinele fac singure mierea, dar şi apicultorul trebuie să fie băiat deştept, să n-o strice. De exemplu, dacă încălzim mierea zaharistă, 98% din ce-i mai bun în ea se duce pe Apa Sâmbetei”, a explicat pensionarul care îşi petrece întreaga zi cu albinele lui.

La ce e bun Apisan Forte?
Apisan Forte este indicat ca adjuvant în tratamentul multor afecţiuni, dar şi în prevenirea lor, pentru întreţinerea sănătăţii generale.
- ajută la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de creştere
- întârzie îmbătrânirea
- sporeşte imunitatea
- stimulează activitatea creierului, performanţele intelectuale
- combate subnutriţia, alcoolismul cronic
- rezolvă dereglările hormonale
- împiedică şi ameliorează evoluţia hipertrofiei de prostată
- este recomandat în flebite, varice, hemoroizi, constipaţie, colită, pietre la fiere, arteroscleroză, căderea părului
- grăbeşte procesul de cicatrizare a rănilor, elimină infecţiile pielii
- este hepatoprotector (hepatite cronice, ciroze) şi cardioprotector (insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică)
- sporeşte cantitatea de lapte la femeile care alăptează
- singur sau asociat cu ceai expectorant, Apisan Forte este recomandat în combaterea tusei rebele şi favorizarea expectoraţiei
- ameliorează funcţia vizuală.
Contraindicaţii: Produsul nu prezintă efecte secundare. Singura contraindicaţie o constituie diabetul, motiv pentru care pacientul trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe tratamentul cu Apisan Forte.

Sursa: http://inforor.com/leac-babesc-care-vindeca-aproape-orice-boala/

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger