5/27/2014

Minunea vindecarii unui copil balbait de catre Sf. Luca al Crimeii

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
In catedrala ortodoxa Sf. Vladimir din Sevastopol se afla o icoana facatoare de minuni a Sfantului Luca Episcopul Crimeii. In anul 2012 o femeie a povestit urmatoare minune petrecuta la aceasta icoana fiului ei:

Femeia avea un copil de 9 ani care de prunc nu a putut vorbi ca un copil normal, ci era balbait si vorbea foarte prost. Din aceasta cauza, el nu a putut invata la o scoala normala, ci doar acasa in particular. Dupa ce au facut rugaciune la Sf. Luca al Crimeii la icoana sa din Catedrala Sf. Vladimir, copilul a inceput sa vorbeasca limpede si curat. Dupa 1 an de la infaptuirea acestei minuni, mama copilului a venit din nou la catedrala la sfanta icoana sa aduca drept recunostinta niste bijuterii. De atunci, copilul merge la o scoala normala si sunt foarte fericiti si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune!

Minunea este relatata de protopopul Serghei Halyuta din orasul Sevastopol.

http://simblago.com/novosti/634-chudotvornoe-iscelenie-rebenka-po-molitvam-k-svt-luke-v-svyato-vladimirskom-sobore-v-hersonese.html

Carti despre Sfantul Luca al Crimeii.

Dati clik pe titlu pentru comanda si detalii






Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger