9/05/2014

Cum mi-au furat benzina

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


Sa va spun patania mea de acum trei zile. Nu vreau sa ma plang, ci sa atrag atentia asupra unor lucruri.

Acum trei zile am parcat masina in parcarea noastra din fata blocului. Am intrat in casa pentru ca peste o ora sa plecam din nou la Cora. Noi avem un Matiz. Cand m-am urcat insa in masina din nou, nu mai pornea deloc masina. Ce s-o fi intamplat? Mi s-o fi stricat din nou pompa de benzina sau delcoul? Daca da, am incurcat-o ca piesele astea sunt foarte scumpe. Am sunat mecanicul meu. Acesta mi-a zis ca nu poate veni la mine acasa deoarece are foarte mult de lucru. Mi-a zis sa tractez masina pana la el, dar el nu sta prea aproape de mine.

Ziua urmatoare am luat decizia sa merg la cel mai apropiat service. Cei de acolo au venit cu o masina si m-au tractat pana la service. Au verificat totul si nimic. Pompa de benzina insa functiona ciudat. Mergea dar nu mergea. Adica se auzea functionand dar nu dadea benzina. Sa fi fost stricata? Nu trecuse o luna de cand o schimbasem. Cand au scos pompa de benzina afara, surpriza mare! Rezervorul era gol golut. Cu toate acestea indicatorul imi arata ca am benzina un sfert de rezervor! Ciudat!

Am plecat de mi-am cumparat 5 litri de benzina. Cand sa punem benzina in rezervor, observam ca benzina curgea pe jos pe sub masina. Cand s-a uitat mecanicul, ce sa vada? La Matizuri sub rezervor sub masina este un furtunas care se poate scoate foarte usor. Prin urmare, cineva iubitor de benzina, in acel interval de 1 ora, s-a strecurat sub masina mea cu o sticla si m-a scapat de benzina din masina precum si de cei 70 de lei pe care i-am dat ziua urmatoare ca sa aflu problema masinii. 20 lei m-a costat tractarea si 50 de lei verificarea. 

Un vecin mi-a dat un sfat foarte bun: De acum inainte sa parchez masina cu spatele lipita de bordura. Astfel, hotii nu vor mai avea loc sa se strecoare in spatele masinii si sa fure benzina.

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger