3/16/2015

Parintele Alexandru Toader initiaza in Biserica "Inaltarea Sfintei Cruci" din Comana cursuri de engleza, sah, dans si croitorie

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

 
Alexandru Toader este preotul paroh al Bisericii "Inaltarea Sfintei Cruci" din Comana, judetul Giurgiu. Un preot devotat Bisericii si iubitor de oameni si de Dumnezeu doreste sa vina in intampinarea copiilor de la sat cu diverse cursuri instructive de: engleza, sah, dans, croitorie.


Sambata, 14 martie 2015, in biserica Parohiei "Inaltarea Sfintei Cruci" din Comana a avut loc primul curs de limba engleza. Prin daruirea si amabilitatea doamnei profesor Magda Rusen, o parte din elevii acestei parohii au participat la aceasta activitate educativa. Aceasta activitate se va tine in fiecare sambata, incepand cu orele 10.30. Sunt invitati sa li se alature tot mai multi copii dornici de a invata limba engleza. La acest prim curs au participat un numar de 20 de copii, numarul lor urmand sa creasca treptat. 





Parintele Alexandru Toader si IPS Ambrozie, episcopul Giurgiului
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger