4/23/2015

Viata... "Ce mirare ca sunt! Ce mirare ca esti!"

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Viata... Te-ai gandit vreodata ca a fost un timp cand tu nu existai? Te-ai gandit vreodata ca esti creat pentru vesnicie? Te-ai gandit vreodata ca tu ai un rol important in lumea aceasta? Exist! Ce lucru minunat! Imi vin in minte versurile dintr-o melodie: "ce mirare ca esti! Ce mirare ca sunt!" viata este o melodie pe care ne-o acompaniem singuri. Ne ajuta si niste profesori din spate (parintii si celelalte persoane care ne vor binele). Directorul suprem al scolii vietii este Insusi Mantuitorul Iisus Hristos. El este Invatatorul! Noi suntem ucenicii. Ce minunate sunt lucrurile Domnului!

Minunate sunt doar pentru cei care vor sa le vada minunate. Sf. Paisie Aghioritul spunea: "ochii luminati vad lucrurile luminoase, dar ochii intunecati (orbi) vad lucrurile intunecate". Astfel, oamenii vad diferit o realitate. Unii oameni vor vedea si se vor minuna de o zi insorita altii insa vor zice ca e o zi ca oricare alta. Unii vor vedea evitarea unui accident ca o minune, altii ca o simpla intamplare, unii vor vedea o icoana izvoratoare de mir ca un fapt dumnezeiesc, altii vor vedea o alta nascocire a preotilor. Fiecare vede ce vrea! Insa, important este daca vede bine!


Din pacate cei care nu vad, defapt nu vor sa vada! Deci totul tine si de vointa dar in mod special de credinta. Crezi sau nu crezi. In ce sa crezi? In Dumnezeu care face minuni la tot pasul. Nu avem nevoie de minuni care sa ne uimeasca. Cea mai mare minune este ca existam, ca avem aceasta viata! "Ce mirare ca sunt! Ce mirare ca esti"! Apoi, ca sunt intreg, am o familie frumoase. Lucrurile mici deobicei sunt nebagate in seama, dar sunt atat de importante! Hristos a zis: "cel ce este credincios in cele mici, va fi credincios si in cele mari". Cand iubesti pe cineva ii demonstrezi iubirea prin lucruri mici. Lucrurile mici savarsite de om arata defapt starea launtrica a omului.

Teolog Iordachescu Constantin
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger