5/01/2015

Diabetul se poate vindeca in 30 de zile

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

În acest documentar este vorba de 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I, și 4 cu diabet de tip II), dependenți de insulina și medicamente, care merg la o clinică de întinerire din Arizona, numită "Tree Of Life Rejuvenation center " (Copacul vieții) și acolo, timp de 30 de zile, manaca numai crudități, fac mișcare, stau într-un mediu ambiant plăcut și se relaxează. Rezulatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunță complet la medicamente și insulina (inclusiv unul cu diabet tip I "" despre care se spune că este insulino dependent toată viața lui și binenteles netratabil, că așa se spune în medicină convențională "Diabetul nu se poate vindeca". Unul dintre ei renunță după 2 săptămâni, dar oricum și în cazul lui, efectele erau vizibile (renunțase complet la medicamente și insulina și avea valori normale de sănătate). Cel de-al 6 lea, cel mai rebel și condiționat dintre toți, care avea diabet de tip 1 din copilărie, nu a respectat condițiile de vindecare 100%, a ajuns la 5 unități de insulina în loc de 70 câte lua de obicei și și-a schimbat un pic atitudinea față de viață și tratament în sine...
Ne sunt prezentate încercările psihologice prin care trec eroii noștrii și luptă cu ideile preconcepute, cu multiplele condiționări pe care societatea, medicină convențională, mass media, anturajul, părinții, rudele șamd ni l-au oferit de când am venit pe lume.

CONCLUZIA: DA, DIABETUL ESTE TRATABIL !

Poate va este util si acest site cu produse naturiste utile pentru diabet: clic aici.



vitamix.ro
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger