5/01/2015

Femeia barbat

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


Se lupta azi femeile sa fie egale cu barbatul, dar nu inteleg ca acest lucru este imposibil! Vai! Sa nu fiu acuzat cumva ca sunt misogin! Nu sunt! Dumnezeu a creat omul: barbat si femeie. Barbatului i-a dat anumite calitati iar femeii alte calitati. Barbatul este o persoana mai aspra, mai puternica menita sa indure greutati, sa faca muncile cele mai grele ca sa intretina familia. Femeia, a fost creata mai sensibila, mai gingasa, mai dragastoasa. Doar ea poate da nastere la prunci iar prin firea ei deosebita are atata rabare cu copii si le imparte atata dragoste. Dragostea este cea care face ca pruncii sa creasca armonios. Tot ea isi imbratiseaza sotul cu iubire si parca ii ia cu mana greutatile. Drept este ca si ea are de dus casa grea. Insa structura femeii este complet diferita de a barbatului. De aceea cei doi nu sunt si nu vor fi egali. Acest lucru, nu da insa intaietate barbatului. Barbatul este capul iar femeia este inima. Altii spun ca este gatul. Femeia nu este gatul ci inima deoarece intotdeauna mintea va lua decizii in functie de inima, in functie de ce iubeste si doreste cu adevarat. Astfel, barbatul va lua decizii in functie de femeia iubita si nu de capul lui. Femeia nu este gatul deoarece gatul se invarte acolo unde porunceste capul. Prin urmare, femeia ar fi dependenta de vointa barbatului. Dar repet. Femeia nu este gatul ci este inima! Iubiti-va mult cu dragoste sfanta!

Eu am fugit cat se poate de femeia barbat. Eu nu sunt homosexual. Nu am nevoie langa mine de inca un barbat. Am nevoie de cineva care sa ma completeze. Stiti imaginile cu femeia cu matura in mana sau poanta in care se zice ca femeia ingenuncheaza in fata barbatului si spune: "Iesi de sub pat". Nu vreau asa femeie! Si nimeni nu cred ca isi doreste. Ce ar fi sa vezi o femeie cu muschi care ridica 70-100 de kilograme cam cat cantareste in medie un barbat...! Daca dispare feminitatea...ce veti pune in loc? Sau cat de patetici sunt baietii care se comporta ca niste fete. Fac niste scheme de te da pe spate... Nici asa, nici asa! Femeia trebuie sa fie femeie cu calitatile ei feminine lasate de Dumnezeu, iar barbatul sau ai din plin virtutea barbatiei. Trebuie sa fim asa cum suntem facuti prin firea noastra umana. Daca vrem sa iesim din normalitate, foarte posibil e sa dam in penibilitate.

"Femeia si barbatul sunt egali prin ceea ce ii deosebeste, acest fel de egalitate completand Omul! Femeia care cauta sa fie egala cu barbatul prin preocupari, functii, ambitii se masculinizeaza! Ceea ce ii deosebeste pe cei doi ii face speciali, unici, minunati! Femeia este in principiu intuitiva, in timp ce barbatul este de regula logic! Intuitia si logica puse in slujba familiei o apara pe aceasta, o construiesc, o fortifica!" (Aroneasa Ramona)

Teolog Iordachescu Constantin
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger