8/26/2016

Apel de ajutorare a victimelor cutremurului din Italia

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Va fac cunoscut apelul colegului meu de Seminar, preotul Lucian Holban din Italia catre crestinii din tara si din Italia in urma cutremurului ce a avut loc zilele acestea. Romanii nostri din Amatrice au nevoie de ajutor financiar! Cine poate ajuta sa o contacteze pe dna preoteasa Loredana Holban pe contul ei de facebook.

Iubiti credinciosi, cu profonda durere va scriu de la locul dezastrului, din Amatrice, si va incredintez ca este multa durere aici, dupa cum bine stiti. Sunt in contact direct cu unii romani, de aici din Italia si din România, care si-au pierdut pe cei apropiati sub ziduri, s-au care asteapta sa-i identifice, dar si cu cei care si-au pierdut casele s-au chiar toata agoniseala.

De aceea, fac un apel de suflet la toti fratii romani care se afla in parohia noastra din Rieti si nu numai, ca incepand din duminica aceasta, 28 August, sa doneze fiecare, in primul rand cate un banut, dupa putinta, pentru ai ajuta urgent pe cei care au mortii aici sa-i duca in tara si sa-i inmormanteze, iar in saptamanile ce urmeaza cu bunuri materiale pe cei care raman intr-o situatie destul de grea aici in Italia.

Bunul Dumnezeu sa rasplateasca fiecaruia pentru dragostea sa, si sa aiba grija de fiecare dintre noi.

Cu multumire si binecuvantare, Pr. Constantin Holban - Rieti.












«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger