8/03/2015

Vrei sa publici articole pe Pagina de Folos? Alatura-te!

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Daca iti place sa scrii lucruri interesante care ar putea folosi si altora si doresti sa te afirmi, noi te vom ajuta publicand articolele tale. 

Cum se procedeaza?

Trimiti adresa ta de mail la  io_konstant@yahoo.com sau o lasi ca si comentariu la acest articol.. Vei primi o invitatie de a deveni autor in acest blog.

Daca nu va pricepeti sa publicati personal, se poate proceda in felul urmator: Toate textele vor fi trimise in word la adresa de mail io_konstant@yahoo.com. Desemenea sa trimiteti si poze odata cu articolul. Toate articolele vor fi semnate cu numele dumneavoastra. Optional, la sfarsitul articolului va putem trece si adresa de mail sau nr. de telefon.

Ce poti publica?


Articolele pe care le publicam pe Pagina de Folos nu sunt numai religioase, ci din toate domeniile: sanatate, cultura, istorie, geografie, etc. Fie ca esti student sau practici o anumita meserie, experienta si cunostintele tale pot fi de folos oricui.

Nu publicam articole de scandal, despre vedete sau moda sau deocheate. Nu publicati articole reclama la diferite produse, doar daca sunt anumite carti foarte interesante pe care le-ati citit.


Daca reprezinti o asociatie din tara si aveti o activitate, va puteti face reclama gratuit pe situl nostru printr-un articol scris. Ulterior puteti veni cu poze si impresii ale actiunii care tocmai a avut loc.

Deasemenea, daca ai un site sau un blog, poti prelua articole de pe blogul tau si publica pe Pagina de Folos lasand la final sursa sitului/blogului tau. Acest lucru te va ajuta in pozitionarea ta in Google. 


Asteptam propunerile dumneavoastra!






«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

3 comentarii:

Iraida spunea...

Buna seara! Laudabila initiativa dv! Mi-ar placea sa ma alatur...

Pagina de folos spunea...

Pentru a va alatura echipei Pagina de Folos, trebuie sa imi lasati o adresa de mail pe care sa va trimit invitatia pentrua deveni autor. Lasati adresa de mail fie aici ca si comentariu fie aici: io_konstant@yahoo.com.

henorel spunea...

henorel_nk@yahoo.com


felicitari pentru iinitiativa...

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger